ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
سلام
امیدوارم از مطالب قبلی بهره ی لازم رو برده باشید.
در این بخش میخوام بپردازیم بهمورفی غذاهای موجود در فست فود و ترکیبات آنها.
انواع غذاهای آماده که معمولا در تمام فست فود ها موجوده عبارتند از:
همبرگر، انواع ساندویچ های سوسیس و کالباس، هات داگ، سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، انواع پیتزا و
بندری و ....
و حالا ترکیبات این غذا ها:
ترکیبات سوسیس و کالباس که شایعترین نوع غذاهای آماده هستند عبارتند از:
- گوشت چرخ کرده (گوشت گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون): 40 تا 90 درصد محتویات سوسیس و کالباس را گوشت
تشکیل می دهد.
- نمک: نمک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده (به علت خاصیت ضد باکتریایی) و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل می کند. جذب
کلسیم و پروتئین در بدن با مصرف زیاد این غذاها به علت نمک بالای آنها کم می شود.
- ادویه جات، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه و زنجبیل برای ایجاد طعم های مختلف در انواع سوسیس و کالباس مورد
استفاده قرار می گیرند.
- شیر خشک، آرد، نشاسته، پروتئین سویا، خرده های نان، پودر سیب زمینی و برنج، روغن مایع، آب، شکر (دکستروز) و
ویتامین C.
- جگر و چربی گاو، گوسفند و مرغ
- پسته، قارچ و پنیر
- نیتریت ها، نیترات ها و فسفات ها: این ترکیبات جهت حفظ رنگ و طعم و نیز نگهدارنده در سوسیس و کالباس مورد استفاده
قرار می گیرند..
میدانی برای چه خلق شده ای برای انکه به من بیاموز که خواستم در تلاش کردن است موفقیت ا ز ان توست
متشکرم عزیزم
سلام همیشه خداوند معجزاتی مانند قران برای انسان ها نمی آوردم تا تورا معجزه خلق کرد تو خودت معجزه ای پیش به سوی انتها ی ::موفقیت
متشکرم