باز هم سلامسلامی به گرمی روزهای تابستان، پشت فر ساندویچ خخخخخخخخوببگذریم،امروز وقتی داشتم وبلاگ قبلی رو میخوندم دیدمدر بعضی از موارد بهنگرانیهایی ذکر شده که لازم دو نستم بازمدر موردشون توضیحاتی رو بدم.وقتی من میگم زیاد فست فود نخورینضرر داره منظورم این نیست که کلافستفودهاغذاهایی پر ضررحتما غذایی رو که درست میکنین رو از موادی تهیهکنیدهستن،نه ،بلعکسمفید هم میتونه باشه ولی چه نوعش ،که به سالمبودنشاطمینانداشته باشید.به قول مدیر مجموعه فست فودهای پدر خوبکهاسمش خاطرمنیست میگفت:من در فروشگاهم غذایی رو سرو میکنم که از همون غذابه دختر خودم هم میدم.ببینید پس این مهمه که شما چی تهیه میکنی . این غذا اگراز مواد اولیهشما همخودت بدون مشکل باید اونو میل کنی وگر نهخوب تهیه بشهحق نداری اونو بهمشتری هم بدی .من تو این سالا به این نتیجه رسیدم که مردم دنبال غذای خوب و با کیفیتنو خیلیکم پیدا میشه کسی که به کیفیت اهمیت نده.نگرانی بعدی رو که گفتم استعداد بود،درست کردن غذا و دادن دست مشترییه فوتهای کوزه گری داره که بعد عرضمیکنم.(بازم نگران نباشین)و اما بعد، اینکه شما آدم اجتماعی هستین یا معمولاگوشه گیرینو زیا دوست و رفیق ندارینباید بگم تو این کار حرف اول رو کیفیت ،وبعدتبلیغات میزنهوبه این موضوع هیچ ارتباطی ندارهنگرانی بعدی رو بگم بعد بریم سربحس اینکه از کجا شروع کنیماینکه شما سرمایه ی کافی رو نداری،همت که داریآرزو و هدفکه داری ،چی میخوای بیشتر از اینشما همین که اراده کنی و تصمیمبگیری خیلی از راه رو رفتی و میتونی با کمترینامکانات شروع کنی و اندک اندک بهوسایلات اضافه کنی